Roosendaal projecteert feestlogo op tv toren

ROOSENDAAL – De viering van het 750 jarig bestaan van Roosendaal is dinsdagavond tijdens de Nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur ingeluid met het aan schakelen van een projectie van het logo op de tv toren. Na een felicitatie van Commissaris van de Koning Wim van de Donk, bracht burgemeester Jack Niederer zijn gelukswensen voor een speciaal nieuw jaar over aan de stad. Voorzitter van de stichting Roosendaal 750, Cor Verbogt, ontving de complimenten voor de voorbereiding van de komende festiviteiten én de gemeentenlijke erepenning uit handen van Niederer, waarna het duo samen het startsein gaf voor een jaar lang feest. Vervolgens verscheen Niederer in een filmpje op het dak van De Brink om de projector aan te zetten. (Foto: Leo de Jaeger).

One Comment

Reageer