“Ho Stop” nieuwe single van Dun Tjappies

ROOSENDAAL- “Ho Stop” is de nieuwe carnavalssingle van Dun Tjappies. De band uit Roosendaal bestaat dit jaar 10 jaar. En als opmaat naar het 11 jarig jubileum, heeft de band besloten om dit jaar alle opbrengsten van de optredens te schenken aan “het goede doel”. Omdat Dun Tjappies een hart hebben voor carnaval willen ze graag kinderen met een hartprobleem een hart onder de riem steken. Al het geld dat de band ophaalt, gaat direct door naar Stichting Hartekind. Daarom treedt de band dit jaar op van Roosendaal tot aan Eindhoven en van Breda tot Tilburg.

De nieuwste carnavals-hit is te zien en beluisteren via YouTube en op de Facebookpagina van de band. Tevens is de band te zien in de documentaire ‘Van hoempapa tot hardstyle’, vanaf 12 januari iedere vrijdag (18:00) op Omroep Brabant.

 

Reageer