Henk Vos hoofdtrainer bij RBC

ROOSENDAAL – Oud voetballer Henk Vos (49) is vanaf volgend seizoen de hoofdtrainer van RBC. Derdeklasser RBC zoekt al langere tijd een  geschikte oud coryfee om zowel de naam van de club als de prestaties weer op een hoger niveau te krijgen. Maar moet dat met een minimaal budget doen. Toch werd de oud profvoetballer verleid om weer wat te gaan doen in dienst van de voormalige betaald voetbal organisatie als hoofd van de RBC Voetbal Academie. “Maar ik ben geen wonderdokter”, meldt hij aan een verslaggever van BNDeStem. Waarmee de nieuwe RBC trainer meteen wil relativeren. Hij vindt het “een fantastische uitdaging” om voor de club aan de slag te gaan. Henk Vos blijft tevens trainer bij de Feijenoord Soccer School.

In 2016 zou Vos tot jeugdtrainer bij NAC Breda worden benoemd. Echter, er kwam een kink in de kabel toen hij werd opgepakt als verdachte in een mishandelingszaak. Hij ging aan de slag bij Kogelvangers in Willemstad en maakte daar drie succesvolle seizoenen mee in de derde klasse.

Reageer