Kunstenaars van Kasboek zoeken helden

ROOSENDAAL – Het Roosendaalse kunstenaarscollectief KASBOEK ® is samen met het Cultuur Netwerk Roosendaal op zoek naar helden! Niet zomaar helden, nee, KASBOEK is op zoek naar jouw held! Je moeder, je buurman, je zus of een verre vriend, groot of klein, jong of oud, bekend of onbekend. Het is een persoonlijk compliment aan degene die zelf waarschijnlijk niet eens weet dat hij of zij zoveel voor je betekent. In maximaal 140 tekens schrijf je waarom jouw held een held is en zet de held daarmee in de spotlight.

Jouw held ontvangt je bericht en diegene kan vervolgens zelf ook een held benoemen. Elke held is een schakel in het Pop-Up Helden netwerk, dat groeit volgens het principe van een kettingbrief. Op www.popupheld.nl verzamelt KASBOEK de heldenverhalen en kun je het proces volgen door de gele stippen op de interactieve kaart en het groeiende aantal via de heldenteller. Volg het grenzeloze heldennetwerk! Op 13 oktober 2017 gaan de drie vrouwen van KASBOEK op zoek naar de held op straat. In winkelcentrum De Roselaar gaat KASBOEK met een schijnwerper op speurtocht om heldenverhalen op te halen. Volg dit project van KASBOEK op www.popupheld.nl.

Reageer