Urenlang lol in het Vrouwenhofpark

Roosendaal – Openluchttheater Vrouwenhof wordt op zaterdag 20 mei omgebouwd tot een festivalterrein voor ‘Comedy at the Park’. De organisatoren hebben aan het evenement het thema ‘Alice in Wonderland’ gekoppeld.

Het festijn begint om drie uur met een aantal optredens van ‘tonpraters’ uit de regio. Marleen Konings treedt op als ‘Kaatje van de Kaai’ en Ronnie Buiks komt als ‘Berund ut Boerke’ op het podium. De ‘tonpraters’-line up wordt aangevoerd door Luuk Meesters die als jongste het spits gaat afbijten. Daarnaast verzorgen vier landelijk min of meer bekende stand-upcomedians hun shows. Remko Lamers, Meindert Meijer, Berit Companjen & Harry Glotzbach brengen elk een act van dertig minuten.

Tussen de grappen en grollen draait dj Timm United zomerse muziek, waarop de voetjes bast van de parkgrond mogen. Wie er dorst of honger van krijgt: geen probleem. Op de locatie is horeca aanwezig in diverse barretjes en onder meer Lounge 8 uit de Raadhuisstraat verzorgt eten. De organisatie geeft aan dat al meer dan de helft van de kaarten zijn verkocht. De weersverwachting
ziet er goed uit, dus koesteren de organisatoren hoop op een volle bak. Kaarten zijn verkrijgbaar via Facebook. of zijn te bestellen via de website..

Reageer