Sint Jan alle dagen open tijdens carnaval

ROOSENDAAL – Ook dit jaar zullen de deuren van de St. Jan aan de Markt geopend zijn voor het vieren van carnaval. Vanaf vrijdagavond 20.00 uur kunnen liefhebbers er terecht voor het leutfeest. Op zaterdag tijdens de optocht is de St. Jan vanaf 14.00 uur geopend. Er is dan gratis erwtensoep verkrijgbaar. Zondag is de voormalige kerk al vanaf 15.00 uur open. Die avond staat in het teken van de echte Roosendaalse carnaval. DJ Tom Danen zorgt voor de nodige afwisseling van carnaval, disco en Tullepetaonse krakers. Ook op maandag en dinsdag gaan de deuren om 15.00 uur open. Dinsdagmiddag is er kinderdisco en kunnen de kinderen gratis poffertjes eten. Dit jaar kunnen de kinderen ook alle dagen genieten van gratis ranja, een springkussen en worden ze leuk geschminkt. Meer infotmatie op www.stjanevenementen.nl.

Reageer