Lezersvoordeel: Vrijgezellig leuke mensen ontmoeten in De Kring

ROOSENDAAL – Lezers van DAGRoosendaal.nl kunnen gratis naar The Friend Show, singles only in schouwburg De Kring. Kim Goedegebure en Renate Reijnders zijn bekend als cabaret duo Reijn en Goed en nodigen zondag 6 oktober om 15.00 uur alle vrijgezellen uit om te komen genieten van een heerlijke middag. “Het is geen netwerkavond, geen speed-daten, gewoon vrijgezellig leuke mensen ontmoeten. Een interactieve voorstelling waar je met veel plezier aan terug zult denken. Verbinding maken met je omgeving, hoe moet dat ook al weer? Met de gouden tips van Reijn en Goed zal de middag minder ontsporen, maar daarna mag je natuurlijk aan de bar blijven hangen, een goed gesprek voeren en Facebook-vrienden worden”, aldus de dames. Wil je naar de voorstelling? Retweet dit bericht op Twitter en deel het op Facebook! We hebben 10 kaarten beschikbaar! Reageer snel, want op=op.

Reageer