Politie controleert intensief op naleving Wietpas-regeling

Politie controleert intensief op naleving Wietpas-regeling

ROOSENDAAL – De politie controleert intensief op clubpassen na de invoering van de wietpas voor coffeeshops. De nieuwe regelgeving ging op dinsdag 1 mei in. Alleen inwoners van Nederland vanaf 18 jaar mogen lid worden van de coffeeshop en alleen leden mogen naar binnen. De politie kondigde tevens aan scherp te gaan controleren op eventuele verschuivingen naar illegale handel. ” Er zijn met regelmaat verkeerscontroles om drugstoeristen te wijzen op het nieuwe beleid en hen te ontmoedigen drugs te komen kopen. Ook coffeeshops worden regelmatig gecontroleerd. De politie houdt opvallend en onopvallend toezicht en let hierbij op signalen die wijzen op illegale handel. Ook worden meldingen van burgers over illegale drugshandel scherp in de gaten gehouden.” , aldus de politie.

2 Reacties

Reageer