Roosendaal pakt uit tijdens Oranjeviering

Roosendaal pakt uit tijdens Oranjeviering

ROOSENDAAL – Roosendaal staat op 29 en 30 april in het teken van Koninginnedag. Al op de dag voor Koninginnedag, zondag 29 april, is het Koopzondag en is er een Oldtimershow op het Tngerloplein. Ook op de Markt zijn er die dag tal van activiteiten. Zo is er bij grand-café Dirckx vanaf 16.00 uur een optreden van Angelo & Friends en die avond een Facebook VIP Night met dj. Maandag 30 april is er zowel op het Tongerloplein, Markt als Kade doorlopend een vrijmarkt. Het startsein voor de festiviteiten wordt gegeven na de officiële ontvangst van gedecoreerden in het Oude Raadhuis. Er is die dag ook veel muziek te horen. Tevens is er een live radio-uitzending vanuit Dirckx op de Markt. Het programma is te horen via FM 107.1. Roosendaal staat er kleurrijk op tijdens de Oranjevieringen.

2 Reacties

Reageer