Registreren | Inloggen

Gemeente gaat gevonden voorwerpen beheren

ROOSENDAAL – Waar kun je terecht als je iets gevonden hebt en de rechtmatige eigenaar niet kent? Tot en met 1 juli kan dat nog bij de politie, echter zij stoppen met het beheren van gevonden voorwerpen. “Vanaf 1 juli 2012 bewaart de politie geen gevonden voorwerpen meer. Ook houdt de politie dan niet langer bij wie wat verloren is. In de wet is geregeld dat dit een taak is van de gemeente. In veel plaatsen deed de politie dit werk echter nog, maar daar gaan we nu mee stoppen”, aldus de politie. Ook via internet kan men terecht via www.verlorenofgevonden.nl.

Foto's bij dit artikel

1 reactie

  1. Vrijdag 27 september zwarte hoedenplank van auto verloren (lag boven op de auto en is er in een de bocht van de Heulberg/ Willem Dreesweg in Roosendaal nabij Tolberg centrum af gevallen.
    Wie heeft hem gevonden.
    Hij is met zwarte stof bekleed en in 3 delen in te klappen.

    tel.:0165-562942

Reageer

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.