Bewoner overmeestert inbrekers Spoorstraat

ROOSENDAAL – De politie heeft zaterdagnacht uit handen van omstanders een 23-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, aangehouden. Hij wordt verdacht van een inbraak in een woning aan de Spoorstraat. De man is aangehouden. De bewoner van een woning aan de Spoorstraat merkte zaterdag rond 23.00 uur bij thuiskomst dat er inbrekers in zijn woning waren. Nadat hij de voordeur geopend had, hoorde hij geluiden. Direct rende de man naar de achterzijde van de woning en zag op dat moment dat twee onbekenden vanuit het pand het hazenpad kozen. De bewoner achtervolgde het tweetal te voet richting het NS-station. Daar werd hij geholpen door omstanders waaronder een taxichauffeur. Het lukte hen, één van de verdachten te laten stoppen. Gewaarschuwde agenten namen hem over en brachten hem naar het bureau.

Reageer