Registreren | Inloggen

Wethouder: “Wij zijn de banenmotor van Brabant”

ROOSENDAAL – In tegenstelling tot de onderzoeksresultaten van de Atlas voor Gemeenten waaruit blijkt dat Roosendaal sinds 2008 één van de slechtst scorende gemeenten is als het om werkgelegenheid gaat, beweert wethouder Hans Verbraak vandaag in BN DeStem het tegendeel. Hij geeft aan dat uit cijfers van het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) blijkt dat Roosendaal juist “de banenmotor van Brabant” is. Roosendaal werd in het jaarlijks onderzoek van Atlas voor gemeenten ook genoemd als gemeente waarin de woningwaarde het sterkst is gedaald.

Foto's bij dit artikel

1 reactie

  1. Leuk altijd die tegenstrijdige berichten… wie heeft er nou gelijk …

    Nou… kijk in Roosendaal om je heen, en je ziet het zo!
    Nog nooit zoveel panden leeg zien staan…

Reageer

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.