Registreren | Inloggen

Enkele cafébezoekers ageren tegen entree Markt

ROOSENDAAL – Enkele cafégasten van kroegen aan de Markt zijn het niet eens met de Vereniging Horeca Oude Markt. Laatstgenoemde gaat entree heffen voor het bekijken van de wedstrijden van het Nederlands Elftal tijdens de EK op de Markt. De tegenstanders protesteerden donderdag tijdens het Smartlappenfestival. Marktgangers die de wedstrijd op het grote beeldscherm op de Markt willen bekijken en samen een feestje willen vieren als Oranje scoort, moeten daarvoor € 5,- neertellen. Het ticket is inclusief de eerste consumptie.

Foto's bij dit artikel

2 reacties

 1. Beste Horeca ondernemers,

  Ben zelf een bewoner van de markt.
  Vindt dit te gek voor woorden dat bezoekers 5 euro dienen te betalen !!!!
  Ook worden de winkeliers en bewoners benadeeld, hoe moeten wij daar mee omgaan.

  Uiteindelijk onderaan de streep is het tenslotte een zeer positief resultaat voor de horeca in jullie kassa.
  Kijk maar eens terug naar jullie cijfers na van 2010 met het WK !!!!!!

  Doe het of Doe het niet, zonder enige verplichting voor jullie bezoekers ………………
  Die kassa rinkelt wel

 2. Geachte ondernemers,

  De reden van het voorstel betreft entree op de Markt is voor mij een groot raadsel.

  In de periode mei tot en met oktober worden er verschillende activiteiten georganiseerd op de Oude Markt waar ook geen toeslag voor word gerekend. Hiervan zijn er evenementen welke kleinschaliger zijn en minder winstgevend voor omliggende horeca eigenaren.
  Tevens worden er verschillende festivallen gehouden op publieke locatie’s waar dit niet voor geldt ( Dancetour Roosendaal, Palm Parkies etc.) en nu wilt u voor de meest openbare plaats in Roosendaal toeslag vragen.

  Waarom worden er op een moment als het EK, een tegemoetkoming gevraagd, terwijl juist dat de momenten zijn dat de Roosendalers en haar (omliggende) inwoners juist op hun actiefst zijn?

  Ik wil u hierbij vragen uw voorstel of al inmiddels besloten waarzin nogmaals te herzien, zodat Roosendaal de stad blijft zoals wij haar kennen.

  “duren is een mooie stad “

Reageer

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.