Registreren | Inloggen

“Ontvoerder is 26-jarige Roosendaler Steven B”

ROOSENDAAL – De 26-jarige jongeman die in Oudenbosch een 5-jarig kind ontvoerde is Roosendaler Steven B. Dat meldt de Telegraaf vandaag. De verdachte “blijkt verzot op extreem geweld en coachte nota bene een jeugdelftal in zijn buurt.” , meldt het dagblad en doelt op een team bij DVO ‘ 60. ” Jaren produceerde hij amateurfilmpjes die met zijn arrestatie in een bizar licht komen te staan. Ontvoering, moord en wapenhandel blijken thema’s in die ‘no-budget’-producties met B. zelf in een heldenrol. Met collega’s werkte de Brabander aan een speelfilm waarin acteurs Bas Keijzer en Kimberley Klaver volgens White Goat Films een hoofdrol spelen. Het script door B.: een geflipte Nederlandse scholier die kickt op macht en geweld, kondigt een massamoord op zijn klas aan en loopt met een vuurwapen zijn school in.”  De man werd vrijdag in een woning aan de Dr. Nolenslaan in de boeien geslagen.

Foto's bij dit artikel

6 reacties

 1. Nooit meer los laten, en castreren die vuilak.
  Hij heeft met zijn poten van kinderen af te blijven.
  En dat telt voor iedere pedofiel.

 2. Nee veel erger! Op z’n voorhoofd zijn misdaad branden (laat hem maar brullen van pijn) en dan gewoon los laten! Iedereen zal weten wie hij is en wat hij gedaan heeft. Niemand wilt hem meer in de buurt hebben. Laat hem maar getekend door het leven gaan net als zijn slachtoffertje(s)! Dat moeten ze bij allen gevangenen doen die hun poten niet van kinderen af konden houden. Het is heel krom geregeld in de rechtszaken. De daders zitten een paar jaar en dan zijn ze ‘vrij’ van hun straf en de slachtoffer(s) zijn voor de rest van hun leven getekend van wat hun is aan gedaan!!!!

 3. ongelofelijk, hoe ziek kun je zijn!
  ik hoop dat deze vuile viespeuk een hoop zeepjes moet oprapen in de gevangenis…

 4. zijk toch niet zo stelentje gekken
  laat steven braspenning toch mee rust

 5. laat hem toch mee rust iedereen
  hij heeft zelf spijt van ik geloof hem iedereen maak
  fouten hij heeft zelf erg spijt van wat hij heb gedaan
  iedereen heeft zijn 2de kans vind ik als dat niet is zijn dat vuilen dikken kopen van eigen nikker zijn dat is ziekelijk

 6. Zijn daad is vreselijk en niet goed te praten , maar sommige mensen kunnen wel heel goed in hun eigen straatje praten zoals hieronder mij met middeleeuwse geldingsdrang ,heel makkelijk en mooi voorbeeldje goedkoop scoren van mensen die er gewoon verder buiten staan en enkel vanaf de zijlijn staan schreeuwen. Maar zodra er wat over familie drama’s te melden is gaan we “meeleven”” met die persoon die zijn eigen familie omlegt , wat zijn we toch een goedkoop landje geworden met onze moralistisch geleuter! Zijn daad is zeker walgelijk , maar wat weten we over zijn achtergrond? Helemaal niets alleen wat hij gedaan heeft. Laten we hopen met zijn allen dat alles goed gaat komen op de eerste plaats voor die kinderen . De media schrijft graag over dit soort zaken en zien zich als een engeltje die tegeltjes willen “lichten” maar ondertussen wordt door hun gestook wel de maatschappij nog eens extra angst ingeduwd door alles te vergroten en daar mag die familie van de dader ook van “meegenieten”.De media is wat dat betreft nog erger “hun verdienen aan hun verkoop van blaadjes en schending van privacy van derde over de rug van het leed van velen”Ben je dan een beter persoon? En o ja Corianne je mening zal vast “heilig bedoelt zijn”” met je opmerking castreren die vuilak” hij heeft met zijn poten van kinderen af te blijven “tja zou die jongen er voor gekozen hebben om die gevoelens te hebben? Is hetzelfde als homo”s vertellen dat ze hetero moeten worden omdat jij er van walgt.Ik ga die Steven niet verdedigen , maar de manier waarop mensen soms reageren zakt mijn broek echt van af , stelletje “dorps pastoortjes”!

Reageer

U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.