Wil Vissers kandidaat wethouder GroenLinks

ROOSENDAAL – Als het aan GroenLinks ligt – en daar ligt het aan- wordt mevrouw Wil Vissers (1956) de opvolgster van Jan Peeters in het College van B&W. Het is de bedoeling dat ze tijdens de raadsvergadering van donderdag 7 juli wordt geïnstalleerd. Wil Vissers is volgens fractievoorzitter Martin van Osch een ervaren en kundig bestuurder. Van 2002 tot 2007 was zij als fractievoorzitter van GroenLinks lid van de gemeenteraad van Moerdijk. Aansluitend was ze in die gemeente van 2007 tot 2010 wethouder. Sinds 2010 tot heden is Vissers wethouder van de gemeente Schiedam. In deze functie heeft ze onder meer Verkeer en Vervoer, Milieu en Duurzaamheid, Cultuur, en Personeel en Organisatie in haar portefeuille. Vissers in goed ingevoerd in de regio West-Brabant. Zij woonde van 1978 tot 1989 in Roosendaal. Momenteel is ze woonachtig in Zevenbergen, maar ze gaat zo snel mogelijk op zoek naar huisvesting in Roosendaal. Ze neemt de volledige portefeuille van Jan Peeters over, met daarin onder meer Sport, Cultuur en de wijken Tolberg, Langdonk en Kortendijk. Wil Vissers is single zonder kinderen. Uiteraard liet ze dinsdagavond bij haar presentatie in het Raadhuis weten erg veel zin in deze uitdaging te hebben.

Reageer