Voorinschrijving Zomerklassieker loopt voorspoedig

ROOSENDAAL – De voorinschrijving voor De Zomerklassieker van Roosendaal van zondag 26 juni loopt voorspoedig. Na een maand hebben al bijna 500 sportievelingen zich ingeschreven voor een van de afstanden; de Halve Marathon, de 10 kilometer, de 4 Mijlenloop (6,4 kilometer) of de jeugdloop.

Inmiddels heeft al een groot aantal lopers zich gemeld voor de nieuwe afstand: de 4 Mijlenloop over een afstand van 6,4 kilometer. Nieuw in 2011 is naast de 4 Mijlenloop ook de Bedrijvenloop waarin teams van minimaal 3 en maximaal 5 personen als vereniging of bedrijf samen deelnemen. De snelste drie tijden per team worden bij elkaar opgeteld en per afstand zijn er drie prijzen te winnen.

Inschrijven, ook voor het wandelen en Nordic Walking aan de Peripatos Wandeltocht, kan via de website www.dezomerklassiekervanbrabant.nl en dit kan tot 19 juni aanstaande.

Reageer