SP ergert zich aan leegstand en protesteert

ROOSENDAAL – De plaatselijke afdeling van de SP trotseerde maandag de kou en trok met 5 leden de binnenstad in om het probleem van de leegstand van bedrijven- en kantorengebouwen weer eens onder de aandacht te brengen. “Eigenlijk is het probleem het grootst op Borchwerf en Majoppeveld, maar om daar posters te gaan plannen en niemand te treffen is niet interessant”, vertelt fractievoorzitter Hugo Polderman. “We zijn naar de Markt, Molenstraat en naar de Corneliusflat getrokken om daar actie te ondernemen. En dan schrik je van wat er allemaal leeg staat overal. In de Molenstraat konden we ons helemaal uitleven. We hebben alle leegstaande panden voorzien van onze speciale poster, die we met plakband hebben bevestigd. Dan kan de makelaar ‘m eventueel binnen hangen”.

Reageer